Over ons

Van Gelder Training & Advies staat midden in de praktijk van alledag en besteedt in haar trainingen en opleidingen veel aandacht aan de persoonlijke bekwaamheden van de deelnemers.

Elke organisatie staat of valt met de mensen die er werken. Zij vormen de sleutel tot een succesvolle organisatie.
Daarom moeten zij verantwoordelijkheid dragen, commercieel en initiatiefrijk zijn en in veranderende situaties flexibel hun taken kunnen uitvoeren. Ook de vrijwel overal aanwezige werkdruk vraagt specifieke vaardigheden. Hoe ga je, als voorbeeld, om met klachten als het werk zich blijft opstapelen.

Duidelijk is dat het verschil tussen goed- en niet goed handelen, veilig- en onveilig handelen, klantvriendelijk- en niet-klantvriendelijk handelen, effectief- en niet-effectief communiceren, wordt bepaald door “gedrag”.
Alleen, hoe verander je gedrag?

In onze trainingen staat voorop dat de wil om goed, veilig, klantvriendelijk, effectief te werken van binnenuit moet komen. Alleen dan komt het juiste “gedrag” uit overtuiging en inzicht.
Het voordeel hiervan is dat het niet in een tijdelijk effect resulteert, maar dat het juiste “gedrag” zich zal continueren.

Mensen vanuit overtuiging en inzicht te laten werken is het doel.
Vanuit die gedachte zijn een aantal standaardtrainingen ontwikkeld, en indien u specifieke wensen heeft, kunnen wij voor u een training op maat maken.